Objemový tréninkový den – vysokohorské soustředění Livigno

Jako první jsem se rozhodla popsat svůj stravovací režim ve dni s 3fázovým objemovým tréninkem (tj. rozcvička 4km, dopolední běh pomalým tempem 1:45hod a odpoledne 1:30 na rotopedu.

Hned po probuzení 1/2 citronu s vlažnou vodou.

Po rozcvičce SNÍDANĚ – ta je moje nejoblíběnější z celého dne. Občas si ráda dávám housku s máslem a marmeládou, případně sýrem. Někdy zhřeším i Nutellou. Ale to spíše výjimečně a před jiným tréninkem. Dnes jsem zvolila ovesné vločky smíchané se snídaňovou směsí Iswari – kakao, lucuma, přidala sojové mléko, banán a velkou lžíci “šmakouního” kakaooříškového krému. To byla mňamina. Energie na celé dopoledne a kvalitní trénink zajištěna 🙂

  

K obědu jsem si tentokrát fakt pochutnala…. Moje milované Soba nudle, s mexickou zeleninou a robi masem. Zeleninu jsem lehce orestovala na ghee a podlila tamari omáčkou se sezamem. 

Odpolední svačinka je jasná volba…. Já jako milovník jablíček…. Velké červené jablko je pro mě potěšením 🙂

K večeři jsem si udělala ječmenný bulgur, cottage sýr, který jsem zakápla dýňovým olejem a nesmí chybět zelenina. Brokolice a hlavně mrkev – ta je má favoritka.

 

 

 

 

 

 

 

 

No a večer nesmí chybět tvaroh s čokoládovým proteinem a banánem.

 

A jak vypadá má dnešní bilance? 

4 komentáře pro „Objemový tréninkový den – vysokohorské soustředění Livigno“

Můžete reagovat nebo provést trackback tohoto příspěvku.
  1. Díky, takto jsem si to nějak představoval. 🙂 Vypadá to pěkně, i s fotkami, dokonce nutriční bilance, super. A díky za to, že takové informace poskytujete – je super vidět, jak trénují a jak se stravují ti nejlepší!

    • Eva Vrabcová napsal: 13.10.2017 at 21:45

      Děkuji. V blízké době plánuji ukázat tréninkový plán odsud z Livigna a další novinky a zajímavosti. Snad budou tyto informace zajímavé a přínosné 🙂

      • Rozhodně je podnětné si přečíst, jak to dělají jiní, a třeba se i něčím inspirovat, i když raději ne napodobovat. 🙂 A nenechte se odradit negativní odezvou v některých diskusích, i toto je přrozené, byť ne úplně příjemné. Těším se tedy na další články!

  2. Ahoj Evi,, kde bereš inspiraci k vaření a kde nakupuješ suroviny? Ani v Matesu jsem je neviděla a nevím, zda v bioprodejně v Jihoslovanské takové zboží vedou. Díky za odpověď. Zdravím.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.